Om Lamotek VVS ApS

Professionelt VVS-firma i Nordsjælland med fokus på badeværelser

Lamotek VVS - Når badeværelset skal emme af stil og elegance 

Vi er et VVS-firma i Nordsjælland med særlig fokus på eksklusive badeværelser. Vi udfører totalentrepriser på badeværelser af høj kvalitet med de bedste materialer. Vores kompetencer og erfaring sikrer i kombination med dialog og rådgivning det bedste resultat.

Lamotek VVS - Et VVS firma med stor ekspertise

​Lamotek VVS er et velrenommeret VVS-firma i Nordsjælland – med ekspertise i alt fra små reparationer til større entrepriser.

Vi har mange års erfaring i at løse selv store og krævende opgaver, og bestræber os på at holde en høj standard i forhold til kvalitet og service. 

For os er nøgleordene i alt vvs-arbejde dialog og grundighed – og en opgave er aldrig færdig, før kunden er helt tilfreds.​

Særlig ekspertise i badeværelser

Vi kan væretage alle VVS-opgaver, men er særlig erfarne i badeværelse. Vi kan hjælpe dig hvis du skal bygge nyt badeværelse eller renovere det gamle

Du kan inddrage os i hele processen og få hjælp med idéer og input. Vi kan også udføre opgaven ud fra specifikationer fra dig eller en arkitekt.

Vi har et stort netværk af dygtige håndværkere, eksempelvis elektrikere, murere, tømrere, som vi kan koordinere i tilfælde af entrepriseopgaver. Kapaciteten er stor, og vi kan hjælpe dig uanset hvor stort dit byggeprojekt er.

Geografi 

Lamotek VVS har base i Fredensborg, men arbejder i hele Nordsjælland og i København, herunder Gentofte og Hellerup.

Vi løser både mindre og større vvs-opgaver, og vores kunder består af en bred vifte af erhvervsvirksomheder, boligselskaber, ejerforeninger og private husstande. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på VVS-arbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 Vi benytter de bedste materialer fra eksklusive brands

Du kan skrive din anmeldelse af Lamotek her