Nyt badeværelse i Fredensborg, Hellerup, Rungsted, Vedbæk og Hørsholm

Få et eksklusivt & moderne badeværelse der er kendetegnet ved eksklusivitet

Lamotek VVS - Når badeværelset skal emme af stil og elegance 

Vi er et VVS-firma i Nordsjælland med særlig fokus på eksklusive badeværelser. Vi udfører totalentrepriser på badeværelser af høj kvalitet med de bedste materialer. Vores kompetencer og erfaring sikrer i kombination med dialog og rådgivning det bedste resultat.

Få det badeværelse, du drømmer om

Hvis du skal have et nyt badeværelse, kan Lamotek VVS ApS hjælpe dig med alt fra idé til udførelse. Badeværelser er et af de vigtigste rum i dit hjem. Du skal kunne føle dig tilpas, samtidig med at det skal opfylde nogle funktionelle behov. 
Nar du skal have nyt badeværelse er mulighederne uendelige og der en masse produkter og løsninger du skal tage stilling til, eksempelvis:
  • Flisearbejde
  • Gulvvarme
  • Brusekabine eller karbad
  • Armatur
  • Spejle
  • Baderumsmøbler 
  • Hånklædevarmer

​Badeværelser til netop din bolig

Før du går i gang, kan du med fordel overveje, hvilken stil du ønsker. Skal det være minimalistisk og moderne eller holdes i en elegant retro stil? Med tiden ændrer moden sig, og du bør vælge en stil, som du også vil kunne lide om 10-15 år.

Rådgivning og vejledning sikrer dig et holdbar og smukt resultat

Badeværelsesindretning kan hurtigt blive uoverskueligt. Derfor byder vi gerne ind med gode idéer og rådgivning. Det er vigtigt at gennemtænke VVS-installationerne og rørføringen før arbejdet går i gang. Vi kan således tilbyde teknisk og æstetisk rådgivning allerede i idéfasen af dit badeværelsesprojekt.

Vi er specialister i luxus badeværesler

Vores erfaring i at levere badeværelser til private såvel som til erhverv i og omkring København gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang. 

For at kunne levere den bedste samlede løsning, samarbejder vi med forskellige leverandører og andre håndværkere.

Vi har en stor kapacitet og kan varetage alle opgaver fra enkelt badeværelse til større badeværelsesentrepriser for boligforeninger.

Få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Lamotek VVS har mange års erfaring med unikke badeværelsesløsninger. Vi giver råd og vejledning om indretning af badeværelse og kommer gerne ud til dig og ser på opgaven. Dermed kan vi med egne øjne se, hvilke muligheder vi har at arbejde med, og dermed sikre et resultat, du bliver tilfreds med.​

Kontakt os på 72 41 46 16, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse i Fredensborg, Hillerød, Hørsholm og København

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 Vi benytter de bedste materialer fra eksklusive brands

Du kan skrive din anmeldelse af Lamotek her